Om Impulse Treningssenter

Impulse treningssenter er en treningssenterkjede i Trondheimsregionen hvor fokuset er på kvalitet, trivsel og god medlemsservice. Med 25 års erfaring fra drift av treningssenter, 10 sentre og om lag 15.000 medlemmer er vi en av de større aktørene i norsk treningssenterbransje. I Midt-Norge er vi ledende aktør i lavpris segmentet.

Ved våre sentre kan du trene styrke og kondisjon i et bredt utvalg av topp moderne treningsutstyr, og ved utvalgte avdelinger kan du også delta på gruppetimer. Vi fokuserer på kvalitet i alle ledd og våre medlemmer setter pris på trivelig treningsmiljø, smilende service og lave priser. Det viktigste for oss er at medlemmene trives og lykkes med treningen og tiden man investerer i god helse og fysisk form. Uavhengig av alder (13+), fysisk utgangspunkt og mål med treningen, skal vi kunne hjelpe med å nå treningsmål gjennom flotte og tilgjengelige sentre, tilgang på kompetanse og godt treningsutstyr. Vi er også idrettens førstevalg ved valg av treningssenter, og vårt samarbeid med både bredde- og toppidrett er for oss et kvalitetsstempel og noe vi er stolte av. Som samarbeidspartner med blant annet Olympiatoppen Midt-Norge bidrar vi med å legge forhold til rette for gode idrettsprestasjoner.

Vi er en kjede i kontinuerlig vekst og har ambisjoner om flere sentre. Et av våre andre satsningsområder er utnyttelse av mobilteknologi med mål om økt kundeverdi og effektiv drift av treningssentre. Plattformen for effektivisering av intern kommunikasjon og organisasjonens prosesser er tatt i bruk av alle ansatte, og våren 2016 lanserte vi første versjon av kundeplattformen som den første i sitt slag i norsk treningssenterbransje. Begge plattformene baserer seg på mobilapplikasjoner.

Vi jobber hver dag med å levere et treningssentertilbud basert på
våre tre verdier: Kvalitet – Hyggelig – Serviceinnstilt.

 

Copyright: Impulse Treningssenter

Log in or Sign Up